Felhasználási feltétélek

A jelen ÁSZF tartalmazza a www.utikft.hu (továbbiakban Weboldal) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A weboldal címe

https://www.utikft.hu/

Szolgáltató Adatai

Név: UTI KFT
Adószám: 10459924-2-13
Székhely: 2600 Vác, Hanusz u. 38.
Telefon: +36 (27) 313-996
E-mail: info@utikft.hu

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A kapcsolati űrlap elküldése során a felhasználó, ha a Weboldal szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Weboldal felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Weboldal szolgáltatásait. Nem használhatja az űrlapokat.

Reklamáció, panaszkezelés

A felhasználó a szolgáltatás igénybevétele során esetlegesen felmerülő panasz, reklamáció, adatbeviteli hiba esetén a Szolgáltatóval az Cég Adataiban megjelölt elérhetőségek valamelyikén veheti fel a kapcsolatot. A Szolgáltató panaszkezelése minden esetben térítésmentes.

Az általános szerződési feltételek egyoldalú módosítása

Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a felhasználók a Weboldalon keresztül történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a weboldal első használata alkalmával válnak hatályossá felhasználóval szemben.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2021.01.01

Úgynevezett sütiket használunk amiatt, hogy a legtökéletesebb élményt nyújthassuk Önnek. További részletekért olvassa el az "Adatkezelési irányelveinket".